Exposities

Jaarprogramma 2018


• Expositie natuurfotografen
De Stichting Peddemorsboerderij heeft in februari een expositie op haar jaarprogramma geplaatst, die gaat over de natuur en dan vast gelegd door fotografen uit Vriezenveen. De expositie is te zien van 8 tot 23 februari 2018 in de Peddemorsboerderij, Westeinde 342, 7671 CM, Vriezenveen. 

 

• 2 April Streekbierfestival (2e Paasdag)

Op tweede Paasdag organiseert MDZK, de Peddemorsboerderij en bierbrouwerij IV:UUR een streekbierfestival ‘De Vjeanse Zwarre’, Deze middag kunnen bezoekers onder het genot vakmuziek, hapjes en interessante informatie de streekbierenproeven. Vanaf 14.00 uur bent u welkom.

 

• 18 April Dialect avond

Alfred Roelofs en Hermand Dasselaar verzorgen op woensdag 18 april om 20.00 uur een dialect avond met een afwisselend programma.

• 12 mei Activiteit voor Moederdag 
Op deze zaterdag worden er verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De opzet is dat de kinderen iets gaan maken voor Moederdag.
De activiteiten worden op een later tijdstip toegevoegd, maar te denken valt aan knutselen, schilderen, etc. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

• 2 juni Boerderijbingo

Op zaterdag 2 juni een groots opgezette Boerderij bingo in de Peddemorsboerderij van 14.30 – 16.00 uur

• 16 juni Activiteit voor Vaderdag

Op deze zaterdag worden er verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De opzet is dat de kinderen iets gaan maken voor Vaderdag.
De activiteiten worden op een later tijdstip toegevoegd, maar te denken valt aan knutselen, schilderen, etc. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
•  8 september Monumentendag (thema Europa)
Tijdens deze monumentendag is de boerderij open voor bezichtiging en wordt een selectie van de geluidsdragers van dhr. Wielink in de boerderij uitgestald.

• Oktober Eigen werk van Amateurkunstenaars
Gedurende vier weken van oktober, de start zal zijn op donderdag 4 oktober en zaterdag 27 oktober is de laatste dag, wordt er een expositie gehouden door amateurkunstenaars uit de gemeente Twenterand, deze kunstenaars exposeren enkele exemplaren, zodat een grote verscheidenheid aan kunst in de boerderij tentoongesteld wordt. Aanmelding via mailadres: expositie.eigenwerk@gmail.com

•  24 november Winterfair & Slachten

Nieuw dit jaar is een Winterfair i.p.v. Kerstmarkt. Tijdens deze Winterfair wordt het thema Slachten ook uitgewerkt.


Openingstijden exposities:
Op donderdag van 14.00-17.00 uur en 19.00-21.00 uur; vrijdag van 14.00-17.00 uur en zaterdag 14.00 – 17.00 uur.